Business Coaching

Business Coaching – Erhvervscoaching – karrierecoaching – forretningscoaching – kært barn har mange navne.

Businesscoaching er, som ordet antyder fokuseret på virksomheder, forretning, arbejdspladser, men da coaching handler om menneskers udvikling vil der ofte være en meningsfuld og tæt sammenhæng mellem emner inden for Business Coaching – og Life Coaching.

Business-coaching er et ofte værdiskabende og effektfuldt værktøj, uanset om I ønsker udvikling af de mere “bløde” emner, såsom fx følgende…:

  • Kommunikation
  • Samarbejde
  • Balance i livet (arbejde og privat)
  • Trivsel

…eller de mere “tunge” og omfattende, som fx:

  • Målsætninger
  • Strategi
  • Organisering/Organisation
  • Kultur – herunder ikke mindst: Værdier

Business Coaching kan bidrage til øget ejerskab (i forhold til bl.a. virksomhedens/arbejdspladsens mål, strategi, værdier), meningsskabelse, motivation, afklarethed, dømmekraft, beslutningskraft og bidrage til både mere effektivitet og større arbejdsglæde. Fx oplever vi ofte at ledere og medarbejdere er blevet mere afklaret i forhold til mere personlige grunde til at støtte op om virksomheden/arbejdspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *