Forløb – for dig der ønsker at opnå store mål

Velkommen til dette Møller Christensen Coaching forløb:

Jeg tør godt at sige, at forløbet er fuldstændig fantastisk – og ikke lig noget du tidligere har prøvet.

Vi kommer helt tæt på hovedårsagen til dine resultater (kan være relationer, præstationer, økonomisk etc.) i dit liv – og det bliver begyndelsen på en rejse, der varer resten af dit liv.

(megen personlig udvikling kigger blot lidt overfladisk på at ændre adfærd – og ændre vanen).

Det er et sindssygt skarpt materiale – jeg har selv arbejdet intenst med det i…selv brugt materialet til at ændre /udvikle mig på samtlige områder som er med i forløbet (…blablabla..) og det er noget helt andet end du er stødt på på nogen som helst uddannelsesinstitution.

Vigtig pointe: Materialet er kun så godt som dit engagement i det…forandring og herunder personlig udvikling kræver i høj grad end committet indsats – til gengæld kan du være sikker på at dette materiale virker for dig – HVIS du virkelig engagerer dig, ikke halvt, ikke 1/3 men 100% i det…så vil du oplevet kvantespring.
Udover min egen rejse, er det baseret på en fantastisk inspirerende og dygtig dansker v. navn Anders Hansen – og Anders´ mentor, Bob Proctor – som. har mere end 60 ¨års erfaring med personlig udvikling – og som i en alder af 86 fortsat arbejder med det i 130 lande+ (førende inden for Mindset og personlig udvikling)…

 

Du vil være

“Din underbevidstheds skjulte kræfter” / “The Power of Your Subconscious Mind”

Du vil lære at:

1. erkendelse af at: VIRKELIGHEDEN ER IKKE SOM DEN ER, MEN SOM VI ER – Socialkonstruktivisme, mulitvers….(PROGRAMMERET TIL AT SE DENDEN SKABENDE KRAFT + mentale værktøjer)

2. MÅLSÆTNING.

Sådan sætter du mål (der er helt ude af din komfortzone). En helt konkret metode til at sætte ambitiøse mål – og gøre dem nærværende og levende, så de rent faktisk kommer til at leve. Du vil få mulighed for at lære, hvordan vores bevidsthed, underbevidsthed og krop fungerer – og ikke mindst, hvordan du kan styre, hvilke tanker og handlinger, der skal være dominerende i dit liv – så du arbejder i retning af det du VIRKELIG gerne vil opnå (det/de ambitiøse mål)

3. OPDAG HVEM DU I VIRKELIGHEDEN ER…(THE STICK PERSON)

4. POSITIV SELVOPFATTELSE: Vi arbejder med vigtigheden af din selvopfattelse – du får konkret værktøj til, hvordan du kan arbejde med din selvopfattelse – den selvopfattelse du nødvendigvis må have/tilegne dig for at nå dine ambitiøse mål, som du har sat i starten af forløbet…

5. OVERVIND ET DU FRYGTER. Du vil lære, hvordan du kan overvinde det du frygter – hvordan du kan analysere frygten og skabe (mere-)plads til det, du virkelig ønsker, samt hvordan du helt konkret kan skabe, videreudvikle og fastholde billeder i dit hovede af, hvordan du i langt højere grad end tidligere (vil jeg påstå) kan holde fokus og kanalisere din energi på det, du vil/ønsker, fremfor alt det du ikke ønsker. Det er så livgivende, motiverende, inspirerende og ja, sundt at styre dine tanker i den retning i stedet

6. GABET MELLEM DET VI VED OG DET VI GØR – MELLEM VIDEN OG HANDLING – essentielt for at vi kan få bedre resultater…uddannelse betyder ikke at lære mennesker det de ikke ved, men: at lære dem at handle anderledes end de gør lige nu…

7. TID – HVORDAN MESTRER DU TID – ER TID EN GYLDIG UNDSKYLDNING FOR IKKE AT GÅ EFTER DET DU VIL/ØNSKER AT OPNÅ

8. loven om energifrekvenser….alt i dit liv har en energi der matcher det…HVORDAN DU OPDAGER…loven om tiltrækning er en sekundær lov…alt i vores liv er defineret via. lov…det virker for alle ikke kun for nogen,,,naturlov at du ikke kan tiltrække andet i dit liv, end det du er i harmoni med…energi er…overalt hele tiden…du får ingenting i dit liv, du bliver bare bevidst om hvad u har (adgang til)…jo mere vi studerer kvantefysik…jo mere finder vi ud af at vi bor i et multivers (ikke univers)…

5 responses to “Forløb – for dig der ønsker at opnå store mål

  1. Hello there. I found your site by means of Google while searching for a related topic, your website came up. It seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then. Ailee Clywd Jerrie

    1. Hi Elvin
      Thank you so much. I’m working on an online masterclass – hopefully it’ll be ready this summer (2022).
      Very best wishes from Troels Moeller Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *